Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en klik op het Starticoon van de LeadBot om de instellingen te openen.

Stap 2: Automatisch openen

Selecteer waar de LeadBot automatisch moet openen: op elke pagina, enkel op de eerste pagina of op de eerste en vervolgpagina's. Stel vervolgens het aantal milliseconden (ms) in waarna de LeadBot moet openen.

Ook kan je hier kiezen om de bot helemaal niet automatisch te openen. Wij adviseeren om dit te doen bij de mobiele weergave, omdat de LeadBot daar erg schermvullend is. Dit kan als vervelend worden ervaren door de mobiele websitebezoeker.

Stap 3: Animaties

Ook kan je verschillende animaties toevoegen, voor zowel desktop als mobiel:

• Het Inbox effect is een rode (1) die verschijnt in het starticoon, waardoor het lijkt alsof de website bezoeker een bericht krijgt.
  • De Notificatie is een bericht die je kunt tonen om de bezoeker te stimuleren om op de LeadBot te klikken. Gebruik dit als je echt de aandacht wilt grijpen, of als je hebt ingesteld dat de bot niet automatisch opent.
  • De Tringle zorgt ervoor dat het starticoon kort beweegd na een x aantal milliseconde, waardoor de bot nog meer opvalt.

Vergeet niet per animatie de milliseconden in te stellen.

Zie hier een voorbeeld van het Inbox effect en de Notificatie