Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en sleep de Terugbelverzoek optie in de LeadBot.

Stap 2: Tekst instellen

Open de Terugbelverzoek knop en verander eventueel de standaard tekst. Kies of je het opmerkingen veld wilt tonen.

Stap 3: E-mailadres koppelen

Het e-mailadres dien je eerst in te stellen bij Gegevens in de LeadBot. Lees dit artikel voor meer uitleg.

Selecteer het juiste e-mailadres waar de berichten naar verstuurd mogen worden, dit kunnen er ook meerdere zijn.