Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en sleep de WhatsApp optie in de LeadBot.

Stap 2: Bericht instellen

Open de WhatsApp knop en voeg een bericht toe.

Stap 3: Afzender instellen

Stel nu de afzender avatar en de naam van de afzender in. Denk aan de eigenaar van het bedrijf of een klantenservice medewerker, bijv. 'Jeroen van LeadBot'.

Stap 4: Telefoonnummer koppelen

Het telefoonnummer dien je eerst in te stellen bij Gegevens in de LeadBot. Lees dit artikel voor meer uitleg.

Selecteer nu het juiste telefoonnummer waar de berichten naar verstuurd mogen worden, dit kunnen er ook meerdere zijn.