Op elke pagina van je website kan je een unieke LeadBot tonen, gebaseerd op de inhoud en bezoekers van de pagina. Dit zorgt voor gerichte interacties met je bezoekers en verhoging van de conversies.

Stap 1: LeadBot bewerken

Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en klik op Instellingen.

Stap 2: Zichtbaarheid op URL's

Geef de URL’s op waar je de bot wilt tonen. Wanneer de ingestelde pagina’s overlappen met één of meerdere andere LeadBots, dan wordt de bot met de hoogste prioriteit getoond. Meer uitleg hierover lees je in het artikel Prioriteit instellen. Je kunt kiezen de volgende opties:

• Bevat
  • Bevat geen
  • Gelijk aan
  • Niet gelijk aan

Hoe moet je dit gebruiken?

Bot tonen op alle pagina’s (incl. homepage) =

• Bevat " / "

Bot tonen op alle pagina’s, behalve één pagina =

• Niet gelijk aan " /winkelwagen "
  • Bevat geen " /winkelwagen "

Bot tonen op een specifieke pagina =

• Gelijk aan " /cases "

Bot tonen op alleen de homepage =

• Gelijk aan " / "