Stap 1: Account aanmaken

De eerste stap om LeadBot te implementeren is het aanmaken van een account. Wil jij LeadBot inzetten voor verschillende opdrachtgevers? Dan komen wij je tegemoet met commissies en een partnersamenwerking. Plan hier een demo in. Of stuur direct een mail naar partners@leadbot.nl en wij gaan aan de slag om jouw eigen LeadBot omgeving aan te maken.

Stap 2: Klant toevoegen

De volgende stap is het toevoegen van een klant. Klik op Klanten en vervolgens op Klant toevoegen. Vul de naam in van je klant. Klik op Opslaan en vervolgens op Instellingen. Vul hier alle gegevens in voor je klant zodat de LeadBot zichtbaar is en leads binnen kunnen komen. Lees hier meer informatie over de instellingen van de klant.

Stap 3: LeadBot instellen

Maak nu je eigen LeadBot aan met een van onze templates. De templates zijn volledig aanpasbaar naar wens. Toch liever je eigen bot bouwen? Laat je creativiteit de vrije loop en kies een custom bot. Lees hier meer informatie over de verschillende templates.

De LeadBot kan je vervolgens helemaal naar wens inrichten. Lees hier meer informatie over alle mogelijkheden.

Stap 4: LeadBot installeren op je website

De volgende stap is het installeren van de LeadBot op je website. Je kunt de bot live zetten door een script in de website code te plaatsen of het te implementeren via Google Tag Manager (GTM). Lees hier meer informatie over het installeren van LeadBot.