Zodra je in je eigen LeadBot omgeving terecht komt, zie je helemaal bovenaan welk account je hebt geselecteerd. Als je op de naam van het account klikt, zal er een dropdownmenu openklappen waar je een ander account kunt selecteren.

Daaronder staan verschillende kopjes in de navigatiebank aan de linkerzijde: Klanten, Beheer en Links. Lees hieronder wat deze kopjes inhouden.

Account

• LeadBots
    De eerste kop is 'LeadBots'. Dit is de plek waar je LeadBots kunt toevoegen en beheren. Je kunt hier alle instellingen aanpassen en de LeadBot geheel naar wens instellen.
  • Instellingen
    De tweede kop is 'Instellingen'. Hier vind je de gegevens van je account zoals website, e-mail en de gegevens waar de leads naartoe gestuurd worden. Ook kun je hier het script vinden waarmee je de LeadBot live zet en meetbaar kunt maken.

Beheer

• Klanten
    De derde kop is 'Klanten'. Hier vind je een overzicht van alle klanten die in het account staan en kun je nieuwe accounts toevoegen. Hier vind je een overzicht van alle klanten, de status, het type abbonement en de kosten hiervan. Lees hier hoe je nieuwe klanten kunt toevoegen.
  • Gebruikers
    De vierde kop is 'Gebruikers'. Hier staan alle gebruikers in het account en kun je de instellingen beheren. In dit overzicht vind je het email adres van de gebruiker, de taal, laatste keer ingelogd en de rol van de gebruiker. Zo kun je mensen toevoegen en verschillende rechten geven.

Links

• Support
    De vijfde kop is de knop 'Support'. Hier vind je al onze artikelen om de benodigde ondersteuning te krijgen.
  • Roadmap
    De zesde kop is 'Roadmap'. In de roadmap kun je allerlei informatie vinden over de laatste updates, releases en wat op de planning staat voor LeadBot. Hier kun je zelf ook berichten plaatsen die gedeeld worden in de roadmap.
  • LeadBot laten bouwen
    De zevende en laatste knop is 'LeadBot laten bouwen'. Hier kun je gemakkelijk een formulier invullen en dan wordt je LeadBot gebouwd door jouw Partner Success Manager. Dit zal binnen 24 uur gebeuren.

Heb je hulp nodig bij het navigeren door de LeadBot omgeving? Neem dan contact met ons op.