Met LeadBot kun je door gebruik te maken van condities bepaalde knoppen alleen tonen tijdens specifieke tijden en dagen. Dit is handig om bijvoorbeeld de knop Direct bellen uit te sluiten buiten de openingstijden en in plaats daarvan een notificatie te tonen dat je de volgende ochtend weer bereikbaar bent. Volg de onderstaande stappen om LeadBot te tonen op basis van openingstijden.

Stap 1: Ga naar je LeadBot omgeving

Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken.

Stap 2: Voeg een apparaat toe

Voeg condities toe door ze te slepen naar de juiste plek in de boomstructuur. Start altijd met de conditie Apparaat, voeg daarna de andere condities toe.

Stap 4: Stel dagen en tijden in

Sleep de conditie Dag(en) en Tijd(en) onder het Apparaat in de boomstructuur en stel de dagen en tijden in waarop de knop getoond moet worden. Bijvoorbeeld, tijdens je openingstijden van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00.

Stap 5: Voeg een actie toe voor binnen en buiten openingstijden

Voeg een actie (knop / notificatie / contactmogelijkheid) toe voor de tijden binnen en buiten ingestelde tijden. Stel binnen de tijden bijvoorbeeld de knop Direct bellen in en buiten de tijden een Notificatie in die aangeeft dat je de volgende ochtend contact opneemt.

• Tijdens openingstijden: ➡️ Knop Direct bellen waarmee de bezoeker het telefoonnummer kan bellen.
  • Buiten openingstijden: ➡️ "We zijn momenteel gesloten, onze openingstijden zijn 09:00-17:00"

Voor een uitgebreide uitleg over de alle mogelijkheden van condities, lees het artikel Condities instellen in LeadBot.