Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en klik op een Bericht of Notificatie om de instellingen te openen.

Stap 2: Bericht bewerken

Pas nu de inhoud aan van het Bericht of de Notificatie. De tekst kan je dikgedrukt, schuingedrukt, doorstreept en onderstreept maken. Ook kan je de tekst groter maken of een link toevoegen.

Stap 3: Merge tags

Klik op Merge tags om de beschikbare tags te bekijken. De tag kan je vervolgens kopiëren en in de tekst van het bericht plaatsen.

Als je bijvoorbeeld de tag [begroeting] gebruikt, komt er in de ochtend ''Goedemorgen'' te staan en in de middag ''Goedemiddag''.