Wil je binnen je LeadBot omgeving nieuwe gebruikers uitnodigen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Ga naar Gebruikers

Log in op je account en ga naar het kopje Gebruikers.

Stap 2: Vul de Algemene gegevens in

Klik op Gebruiker toevoegen en vul de algemene gegevens van de nieuwe gebruiker in.

Stap 3: Stel de App instellingen in

Aan de rechterkant kun je de gebruiker rechten geven:

• Gebruikerstype Manager: Deze gebruiker heeft toegang tot alle accounts binnen het account. Dit is handig voor partners die meerdere bedrijven beheren. Je kan dan collega's toegang geven tot de LeadBot omgeving.

• Gebruikerstype Gebruiker: Deze gebruiker kan aan een specifiek bedrijf gekoppeld worden en heeft geen toegang tot andere accounts.

Stap 4: Opslaan en extra instellingen

Klik op 'Opslaan'. Er verschijnt nu een extra tabje 'Instellingen'. Open dit tabje.

Stap 5: Toegang tot bedrijven instellen

Beslis tot welke bedrijven de gebruiker toegang krijgt.

Stap 6: Gebruiker uitnodigen

Klik nu rechtsboven op + Gebruiker uitnodigen. De gebruiker ontvangt een e-mail met inloggegevens voor de omgeving.