Wil je binnen je LeadBot omgeving nieuwe klanten toevoegen? Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 1: Ga naar Klanten

Log in op je account en ga naar het kopje Klanten.

Stap 2: Bedrijfsgegevens

Klik op Klant toevoegen en vul de bedrijfsnaam van de nieuwe klant toe.

Klik op Opslaan en ga vervolgens naar Instellingen links bovenin.

Stap 3: Website

Klik op Instellingen en begin met het invullen van de websitegegevens.

• Websitenaam: Vul de naam van de website in.
  • Website URL: De url van de website. Let op vul de url altijd als volgt in: https://website.nl
  • Email t.b.v. facturatie: Wil je dat de prijsvoorstellen en facturatie direct naar de klant zullen gaan? Vul hier dan het betreffende e-mailadres van de klant in.

Stap 4: Contactgegevens

De volgende stap is het invullen van de contactgegevens. Dit zijn de contactgegevens waar alle leads vanuit de LeadBot naartoe zullen gaan. Lees hier alles over deze instellingen.

Je hebt nu een klant toegevoegd aan je partneromgeving. Je bent nu klaar om een LeadBot te gaan maken voor deze klant! Lees hier hoe je een LeadBot aanmaakt.