Met LeadBot kun je door gebruik te maken van condities per apparaat een andere LeadBot tonen. Zo kun je ervoor kiezen om bepaalde knoppen aan mobiele gebruikers te tonen die je niet voor desktop gebruikers wilt tonen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan direct bellen of WhatsApp. Volg de onderstaande stappen om per device een andere LeadBot te tonen.

Stap 1: LeadBot bewerken

Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken.

Stap 2: Voeg een nieuwe conditie toe

Voeg de conditie Apparaat toe door deze te slepen naar de juiste plek in de boomstructuur.

Stap 3: Selecteer het apparaat

Kies of je de actie (knop / notificatie / contactmogelijkheid) wilt tonen op het apparaat mobiel, desktop of beide. Stel bijvoorbeeld in dat je een bepaalde knop alleen op mobiel wilt tonen, zoals hieronder:

Voor een uitgebreide uitleg over de alle mogelijkheden van condities, lees het artikel Condities instellen in LeadBot.