Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en klik op Instellingen.

Stap 2: Locatie wijzigen

Wijzig de locatie van de LeadBot door te kiezen voor de optie Rechtsonder of Linksonder op de pagina. We raden aan om de LeadBot rechtsonder te positioneren, omdat uit onderzoek is gebleken dat mensen rechtsonder eerder geneigd zijn om hun aandacht daaraan te besteden.

Stap 3: Offset wijzigen

Wijzig de Offset X of Y van de LeadBot naar wens. Zo kun je de LeadBot iets naar links, rechts, omhoog of omlaag verplaatsen. Dit kan handig zijn als je andere toolings gebruikt op de website zoals bijvoorbeeld een pagescroller of review button.