Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en klik op het starticoon van de LeadBot om de instellingen te openen.

Stap 2: Selecteer een bestaand starticoon

Kies een bestaand starticoon naar wens:

Stap 3: Upload een custom starticoon

Als alternatief voor een bestaand starticoon kan je ook kiezen voor een custom starticoon. Klik dan op de Custom starticoon knop en upload jouw eigen starticoon. Kies bijvoorbeeld voor het logo van de organisatie of foto van een medewerker. Let op: het dient een .svg of transparant .png bestand te zijn.