Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Open de LeadBot die je wilt bewerken en klik op een Bericht of Notificatie om de timer instellingen te openen.

Stap 2: Timer volgende actie

Onder de inhoud van een Bericht of Notificatie kan je een timer instellen voor de volgende actie. Deze staat standaard op 500 milliseconden (= 0,5 seconde). Stel nu het aantal milliseconden in waarna je wilt dat de volgende stap verschijnt, zoals bijvoorbeeld een formulier.

Als er dus veel tekst in de inhoud staat is het verstandig om het aantal milliseconden verhogen. Dit voorkomt dat de websitebezoeker wordt afgeleid door de volgende actie en de inhoud niet leest.