Wil je contactpersonen instellen om leads te ontvangen? Bij LeadBot kan je per formulier bepalen naar wie die wordt verstuurd!

Stap 1: Navigeer naar Instellingen

Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje Instellingen.

Stap 2: Voeg een contactpersoon toe

Klik bij Gegevens op de blauwe knop + Toevoegen om een contactpersoon toe te voegen aan de LeadBot. Vul hier de volgende informatie in:

• Label (= naam van de contactpersoon of afdeling)
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Whatsapp nummer

Stap 3: Voeg meerdere personen of afdelingen toe

Je kunt daarnaast meerdere personen of afdelingen toevoegen aan je LeadBot. Zo kun je bijvoorbeeld de afdeling Sales aanmaken en koppelen aan de Whatsapp berichten en formulieren die naar afdeling Sales moeten worden doorgestuurd.

Stap 4: Koppel personen aan contactmogelijkheden

Ga nu naar het kopje LeadBots en open de LeadBot die je wilt bewerken. Je kunt nu aan alle contactmogelijkheden een contactpersoon koppelen. Klik op de dropdown om een ander contactpersoon te selecteren. Aan een formulier kan je ook meerdere e-mailadressen koppelen.