Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje LeadBots. Maak een nieuwe LeadBot aan of bewerk een huidige LeadBot.

Stap 2: Publiceren van de LeadBot

Als de LeadBot helemaal goed is, kun je 'm publiceren om de wijzigingen daadwerkelijk door te voeren op de website. Dit doe je binnen de desbetreffende LeadBot door rechtsboven op de knop Publiceren te klikken.

Je ontvangt een melding als er nog ongepubliceerde wijzigingen zijn. Deze wijzigingen zijn dus wel in de LeadBot omgeving opgeslagen, maar nog niet live op je website.