Stap 1: Selecteer een klant

Selecteer binnen je LeadBot omgeving eerst de gewenste klant. Klik op de naam van het account linksboven om een dropdownmenu te openen.

Nadat je de gewenste klant hebt geselecteerd, klik je op Instellingen.

Stap 2: Instellingen van LeadBot

Nu zie je het overzicht van alle LeadBot Instellingen van deze klant. Deze instellingen gaan over de website, gegevens, implementatie en Google Tag Manager.

1. Website

Vul hier de gegevens in van de website: naam, de website url en het e-mailadres waar de prijsvoorstellen & facturen naartoe gestuurd worden.

2. Gegevens

Stel de contactgegevens in waar de leads van de LeadBot op mogen binnenkomen. Lees hier meer informatie over hoe je deze gegevens kunt instellen.

3. Implementatie

Hier vind je de implementatiecode van de website. Deze heb je nodig om de LeadBot live te zetten op je website. Lees hier meer over het livezetten van je LeadBot.

4. Google Tag Manager

Mocht je de LeadBot meetbaar willen maken dien je hier je Google Tag Manager code in te vullen. Lees hier meer over het koppelen van Google Tag Manager.