Als je de LeadBot live hebt gezet op je website via Google Tag Manager (GTM), kun je daarna ook alle knoppen en interacties meetbaar maken. Volg de onderstaande stappen om jouw GTM-account aan LeadBot te koppelen.

Stap 1: Zoek je GTM container ID

Per website koppel je het betreffende GTM-account middels de unieke Container-ID. Volg de onderstaande stappen om het juiste GTM container ID te vinden:

1. Ga naar tagmanager.google.com en zoek het juiste account op.
  2. Kopieer onder de kolom Container-ID de code.

Stap 2: Koppel GTM aan LeadBot

1. Log in op je account en open via de dropdown linksboven het betreffende klantaccount.
  2. Ga op het kopje Instellingen via de sidebar.
  3. Scroll naar het veld Google Tag Manager en plak in het veld GTM container ID de gekopieerde code.
  4. Klik nu op Opslaan.

➡️ Heb je GTM aan LeadBot gekoppeld? Ga dan nu verder met het volgende artikel: Google Tag Manager inrichten.