Wanneer je bezig bent met het maken van LeadBots, is het goed om te kijken of je verschillende LeadBots op verschillende pagina's wilt tonen. Het is namelijk zo dat je op verschillende pagina's bezoekers hebt met verschillende behoeftes. Hierdoor kun je ook per pagina kijken welke knoppen en conversies op dat moment belangrijk zijn.

Bespaar tijd door een bestaande LeadBot te dupliceren in plaats van vanaf nul te beginnen. Dit neemt de knoppen, teksten en linkjes consistent over en bespaart tijd bij het maken van nieuwe LeadBots.

Stap 1: LeadBot bewerken

Selecteer binnen je omgeving de juiste klant en ga naar het kopje 'LeadBots'. Open de LeadBot die je wilt bewerken.

Stap 2: Klik op 'Dupliceren'

Aan de rechterkant verschijnt de 'Dupliceren' knop:

Stap 3: Pas de gedupliceerde LeadBot aan

De LeadBot is gedupliceerd en kun je nu aanpassen. Vergeet niet om de Zichtbaar op URL's aan te passen om deze LeadBot op andere pagina's te tonen.